v.21 (22-26 maj)
Mån: Mörbakad fläskkarré med grillad tomatsalsa och rostad potatis
Tis: Torsk med svampmajonnäs och rostad blomkål
Ons: Oxfärsbiff med grillad romansallad, lagrad hårdost och sardelldressing
Tor: Lunchstängt
Fre: Tunnskivad rostbiff med potatissallad, kapris, sidfläsk och grillad lök

v.22 (29 maj-2 juni)
Mån: Dillgravad lax med vårsallad och sötsyrlig senapssås
Tis: Rosmarinkryddad lammfärsbiff med grekisk potatissallad
Ons: Lönnsirapsglaserade kycklingklubbor med fänkålscoleslaw
Tor: Torsk med matjessill, hackat ägg, stekt kavring och brynt smör
Fre: Wallenbergare med ärtor, lingon och potatispuré

v.23 (5-9 juni)
Mån: Ölbräserad fläskkarré med saltgurka och krossad potatis
Tis: Lunchstängt
Ons: Örtkryddad kalvfärsbiff med penne pasta och tomatsås
Tor: Kummel med sallad Niçoise, krämig dressing och levainkrutonger
Fre: Helstekt biff med rostad sparris och sauce béarnaise

v.24 (12-16 juni)
Mån: Frasig mörbakad fläsksida med ceasarsallad och sparris
Tis: Örtkryddad kolja med rökt regnbåge, brynt smörstekt kavring och syrlig potatispuré
Ons: Lammköfte med ajvar, tahiniyoghurt och buljongkokt ris
Tor: Rostade kycklinglår med curryremoulad och broccoli
Fre: B.A.R.s laxpudding med smörsås och pressgurka

110 kr eller 96 kr take away