v.21 (21-25 maj)
Mån: Mörbakad fläskkarré med grillad tomatsalsa och rostad potatis
Tis: Torsk med svampmajonnäs och rostad blomkål
Ons: Oxfärsbiff med grillad zucchini, lagrad hårdost och vitlöksdressing
Tor: Kyckling ”Ras el hanout” med rostade morötter och färskost
Fre: Tunnskivad rostbiff med potatissallad, kapris, sidfläsk och grillad lök

v.22 (28 maj-1 juni)
Mån: Konfiterad griskind med smörstekt kål, vitt vin och äpple
Tis: Bleka med sojamajonnäs, sesamgurka och koriander
Ons: Lönnsirapsglaserade kycklinglår med fänkålscoleslaw
Tor: Torsk med matjesill, hackat ägg, stekt kavring och brynt smör
Fre: B.A.Rs wallenbergare med ärtor, lingon och potatispuré

v.23 (4-8 juni)
Mån: Ölbräserad fläskkarré med saltgurka och krossad potatis
Tis: Dillgravad lax med vårsallad och sötsyrlig senapssås
Ons: Nationaldagen. Lunchstängt
Tor: Örtkryddad kalvfärsbiff med penne pasta och tomatsås
Fre: Kummel med sallad Nicoise, krämig dressing och levainkrutonger

v.24 (11-15 juni)
Mån: Frasig mörbakad fläsksida med caesarsallad och sparris
Tis: Örtkryddad kolja med rökt regnbågslax, frasigt rågbröd och syrlig potatispuré
Ons: Lammfärsspett med pistagenötter, ajvar och tahiniyoghurt
Tor: Rostad kyckling med curryremoulad och broccoli
Fre: B.A.R.s laxpudding med smörsås och pressgurka

110 kr eller 96 kr take away