v.3 (13-17 jan)
Mån: B.A.R.s högrevsgulash med ångat ris och gräddfil
Tis: Oxfärsbiff med stekt lök, saltgurka och potatispuré
Ons: Ångad sej i misobuljong med gröna ärtor och koriander
Tor: Jerkkryddade kycklinglår med bönsallad och yoghurt
Fre: Sej med kryddkokt morot och smörad musselbuljong

v.4 (20-24 jan)
Mån: Kryddig lammgryta med bulgur och yoghurt
Tis: Torsk med brynt smör, pepparrot och räkor
Ons: Salviakryddad kalvfärsbiff, penne pasta, tomatsås och lagrad hårdost
Tor: Kummel med couscoussallad, mynta och gurkyoghurt
Fre: Frasiga kycklinglår i sesambuljong med ingefära och koriander

v.5 (27-31 jan)
Mån: B.A.R.s oxchili med cocobönor och koriander
Tis: Ugnsstekt torsk med krämbakat ägg, rapsmajonnäs och smörstekt kavring
Ons: Oxfärslimpa med grönpepparsås och haricôts verts
Tor: Fänkålsrostad bleka med dragonmajonnäs och grillad tomat
Fre: B.A.R.s wallenbergare med brynt smör, ärtor, lingon och potatispuré

120 kr eller 105 kr take away