v.38 (16-20 sep)
Mån: B.A.R.s lammchili med cocobönor, gräddfil och koriander
Tis: Ångad sej med gotlandsbetor, pepparrot, kapris och brynt smör
Ons: Oxfärslimpa med svampsås, lingon och krossad king-edward potatis
Tor: Torsk med vitvinsås, fänkålscrudité och inlagd gurka
Fre: BBQ-rökt fläskkarré med krämig selleri och äpplesallad
v.39 (23-27 sep)
Mån: Tomatbräserad högrev med lagrad hårdost och penne pasta
Tis: Ångad sej med frasigt bacon, vitvinsås och gröna ärtor
Ons: Oxfärsbiff med krämig polenta, zucchini och citronette
Tor: Jerkkryddade kycklinglår med yoghurt och bönsallad
Fre: Parmesangratinerad torsk med dillpesto och grillad tomat
v.40 (30 sep-4 okt)
Mån: Kryddig lammgryta med citronyoghurt och koriander
Tis: Pocherad spätta med persiljevelouté, kavring och hackat ägg
Ons: Lammfärsbiff med tzatziki och rostad potatis
Tor: Torsk med rödlökssmör, brytbönor och rostad potatis
Fre: Havets wallenbergare med hasselnötter, ärtor och brynt smör
v.41 (7-11 okt)
Mån: Högrevsgulash med paprika, kummin och gräddfil
Tis: Kummel med rostad blomkål och citronmajonnäs
Ons: Ingefärsrostad kyckling med äppelchutney
Tor: Fläsksida ”char-sui” med kimchi, sesam och koriander
Fre: Enbärskryddad viltfärsbiff med cognacsås och vinbärsgelé

115 kr eller 100 kr take away