v. 50 (9-13 dec)
Mån: Kryddpepparbräserad högrev med syltade gotlandsbetor och morot
Tis: Ugnsstekt sej med fänkål, gurka och musselvelouté
Ons: Oxfärsbiff med löksky, saltgurka och krossad king-edward
Tor: Rostade kycklinglår med couscoussallad och myntayoghurt
Fre: Torsk med brynt smör, pepparrot och räkor

v.51 (16-20 dec)
Mån: Gräddkokt hjort med rökt fläsksida och syltlök
Tis: Ångad kolja med hackat ägg, frasig kavring och syrlig potatispuré
Ons: Oxfärslimpa med svampsås och lingon
Tor: Ugnsstekt torsk med zucchini, kapris, oliver och citron
Fre: B.A.R.s oxchili med cocobönor, gräddfil och koriander

v.1 (2-3 jan)
Mån: Jullov
Tis: Jullov
Ons: Jullov
Tor: B.A.R.s pasta bolognese med lagrad hårdost och basilika
Fre: Torsk med brynt smör, pepparrot och rostade gotlandsbetor

v.2 (6-10 jan)
Mån: Lunchstängt
Tis: Rödvinsbräserat högrev med rökt sidfläsk, champinjoner och syltlök
Ons: Rostade kycklinglår med curryremoulad och broccoli
Tor: Mandelbakad torsk med hummersky och tomat
Fre: Lammköfte med pistagenötter, ajvar och tahiniyoghurt

120 kr eller 105 kr take away