v.46 (16 nov)
Fre: Kalvlägg ”Osso buco” med krämig polenta och gremoulata

v.47 (19-23 nov)
Mån: Kryddig gryta på högrev med cous-cous och citrusyoghurt
Tis: Kolja med dansk remoulad, citron och broccoli
Ons: Viltfärsbiff med grönpepparsky, saltgurka och potatispuré
Tor: Ugnsstekt torsk med ansjovisvelouté, hackat ägg och frasig kavring
Fre: Baconlindad kyckling med dragonmajonnäs och rostad tomat

v.48 (26-30 nov)
Mån: Rostad fläsksida ”Five spices” med syrade grönsaker
Tis: Rostad sejrygg med curry, blomkål och krasse
Ons: Örtkryddad kalvfärsbiff med pasta penne, tomat och lagrad ost
Tor: Kycklinglår i gräddsås med svartvinbärsgelé
Fre: Havets wallenbergare med fänkålscrudité, potatispuré och citron

v.49 (3-7 dec)
Mån: BBQ-fläskkarré med chipotlemajonnäs, syrad lök och tomatsallad
Tis: Ångad spätta med krispigt bacon, vitvinssås och gröna ärtor
Ons: Lammfärsbiff med fetaost, sydfranska grönsaker och tapenad
Tor: Ångad torsk med hummersky, saffransaioli och citronkokt fänkål
Fre: Grillad tunnskuren rostbiff med salsa pebre och rostad majs

115 kr eller 100 kr take away