v.3 (14-18 jan)
Mån: B.A.R.s högrevsgulash med ångat ris och gräddfil
Tis: Ångad sej i misobuljong med puylinser och koriander
Ons: Oxfärsbiff med stekt lök, saltgurka och potatispuré
Tor: Västerhavstorsk med kryddkokt morot och smörad musselbuljong
Fre: Jerkkryddade kycklinglår med bönsallad och yoghurt

v.4 (21-25 jan)
Mån: B.A.R.s oxchili med cocobönor och koriander
Tis: Torsk med brynt smör, pepparrot och räkor
Ons: Salviakryddad kalvfärsbiff, pasta penne, tomatsås och lagrad hårdost
Tor: Kummel med couscoussallad, mynta och gurkyoghurt
Fre: Frasiga kycklinglår i sesambuljong med ingefära och koriander

v.5 (28 jan-1 feb)
Mån: Kryddig lammgryta med bulgur och harissayoghurt
Tis: Ugnsstekt torsk med krämbakat ägg, rapsmajonnäs och smörstekt kavring
Ons: Oxfärslimpa med grönpepparsås och haricôts verts
Tor: Fänkålsrostad bleka med dragonmajonnäs och grillad tomat
Fre: B.A.R.s wallenbergare med brynt smör, ärtor, lingon och potatispuré

115 kr eller 100 kr take away