v.49 (4-8 dec)
Mån: Rostad fläsksida ”Five spices” med picklade grönsaker
Tis: Rostad sejrygg med curry, blomkål och krasse
Ons: Örtkryddad kalvfärsbiff med rigatoni, tomat och lagrad ost
Tor: Kycklinglår i gräddsås med svartvinbärsgelé
Fre: Havets wallenbergare med brynt smör, ärtor och potatispuré

v.50 (11-15 dec)
Mån: BBQ-fläskkarré med chipotlemajonnäs, syrad lök och tomatsallad
Tis: Ugnsstekt torsk med ansjovisvelouté, hackat ägg och frasig kavring
Ons: Ångad sej med hummersky, saffransaioli och citronkokt fänkål
Tor: Lammfärsbiff med fetaost, sydfranska grönsaker och tapenade
Fre: Grillad rostbiff med örtsmör, brytbönor och rostad potatis

110 kr eller 96 kr take away