v.8 (23 feb)
Fre: Rostade kycklinglår med curry och blomkål

v.9 (26 feb-2 mars)
Mån: Tunnskivad rostbiff med sojamajonnäs, syrliga grönsaker och koriander
Tis: Mandelöverbakad torsk med hummersky, fänkål och tomat
Ons: Lammfärsbiff med fetaost och sydfranska grönsaker i tomatsås
Tor: Ångad torsk med persiljevelouté, räkor och hackat ägg
Fre: Frasiga kycklinglår med inkokt fänkål och krämigt avorioris

v.10 (5-9 mars)
Mån: Bräserad högrev med kryddpeppar, morot och inlagda rödbetor
Tis: Torsk med hollandaise, krämbakat lantägg och broccoli
Ons: Rostade kycklinglår med pasta, svamp, gräddsås och lagrad hårdost
Tor: Oxfärsbiff med löksky, saltgurka och krossad King Edward
Fre: Örtkryddad bleka med svartpepparsmör, sidfläsk och gröna ärtor

v.11 (12-16 mars)
Mån: Rödvinsbräserad högrev med sidfläsk, champinjoner och syltlök
Tis: Kycklinglår med dijonsenap, vitt vin, dragon och ångat ris
Ons: Kolja med zucchini, kapris, oliver, sardeller och citronsmör
Tor: Kalvfärsbiff med tomat, purjolök, mandel och rostad vitlökskräm
Fre: B.A.R.s crabcakes med grön curry, koriander och spröda grönsaker

110 kr eller 96 kr take away