v.7 (10-14 feb)
Mån: Rödvinsbräserad högrev med champinjoner och syltlök
Tis: Ugnsstekt lax med dillmajonnäs, ärtor och citron
Ons: Oxfärsbiffar med lingon, gräddsky och potatispuré
Tor: Rostat kycklinglår med Dijonsenap, vitt vin, dragon och ångat ris
Fre: Mandelöverbakad kolja med hummersky, fänkål och tomat

v.8 (17-21 feb)
Mån: Ölbräserad högrev med kryddpeppar, morot och inlagda rödbetor
Tis: Kolja med grillad tomat och paprikamajonnäs
Ons: Oxfärsbiff med sirapsstekt kål, saltgurka och krossad King Edward
Tor: Rostade kycklinglår med pasta, svamp, gräddsås och lagrad hårdost
Fre: Örtkryddad bleka med hasselnötssmör, sidfläsk och gröna ärtor

v.9 (24-28 feb)
Mån: Högrevsgryta med chorizo och paprika
Tis: Torsk med curryremoulad och ångad broccoli
Ons: Kalvfärsbiff med tomat, purjolök, mandel och rostad vitlökskräm
Tor: Kolja med zucchini, kapris, oliver och citronsmör
Fre: B.A.R.s crabcakes med kokosbuljong, koriander och krispiga grönsaker

120 kr eller 105 kr take away