v.38 (17-21 sep)
Mån: Grillad fläskkarré med couscoussallad och myntayoghurt
Tis: Torsk med örtsmör, broccoli och rostad potatis
Ons: Lammfärsbiff med fetaost och risoni ”panzanella”
Tors: Citronrimmad kolja med rimmat fläsklägg och gräddkokt savoykål
Fre: Porterbräserad högrev med stekt smålök och potatispuré

v.39 (24-28 sep)
Mån: Lammchili med cocobönor, gräddfil och koriander
Tis: Torsk med musselvelouté, fänkål och inlagd gurka
Ons: Oxfärslimpa med svampsås, lingon och krossad king-edward potatis
Tor: Ångad sejrygg med gotlandsbetor, pepparrot, kapris och brynt smör
Fre: Mörstekt högrev med barbecuesås och tomatsalsa

v.40 (1-5 okt)
Mån: B.A.R.s lasagne med lagrad hårdost och basilika
Tis: Ångad sej med frasigt bacon, vitvinsås och gröna ärtor
Ons: Parmesangratinerad torsk med dillpesto och grillad tomat
Tor: Oxfärsbiff med krämig polenta, zucchini och citronette
Fre: Torsk med rödlöks- och sardellsmör, brytbönor och rostad potatis

v.41 (8-12 okt)
Mån: BBQ-rökt fläskkarré med krämig selleri och äpplesallad
Tis: Pocherad spätta med persiljevelouté, kavring och hackat ägg
Ons: Lammfärsbiff med gratinerad aubergine, tzatziki och rostad potatis
Tor: Jerkkryddade kycklinglår med yoghurt och bönsallad
Fre: Mandelbakad torsk med hummersås och rostad blomkål

v.42 (15-19 okt)
Mån: Fläsksida char-sui med kimchi, sesam och koriander
Tis: Kummel med svampsallad och citronmajonnäs
Ons: Ingefärsrostad kyckling med äppelchutney och ångat ris
Tor: Fiskwallenbergare med syrlig potatispuré, skaldjursvinaigrette och ärtor
Fre: Enbärskryddad viltfärsbiff med cognacsås och vinbärsgelé

115 kr eller 100 kr take away