Sommaröppettider: Tis-lör från kl.18.

v.33 (13-17 aug)
Mån: B.A.R.s pasta bolognese med lagrad hårdost och basilika
Tis: Torsk med brynt smör, pepparrot och räkor
Ons: Örtkryddad kalvfärsbiff med rostad tomat och mandel
Tor: Kummel med curry, blomkål och krasse
Fre: Rostade kycklinglår med svamp, penne pasta och lagrad hårdost

v.34 (20-24 aug)
Mån: Rödvinsbräserad högrev med stekta champinjoner och krossad king-edward
Tis: Ugnsstekt torsk med kaprismajonnäs och broccoli
Ons: Buljongkokta kycklinglår med dragon, dijonsenap och vitt vin
Tor: Bleka med ras el hanout och kikärtor
Fre: Oxfärsbiff med örtsmör och rostad potatis

v.35 (27-31 aug)
Mån: Helgrillad fläskkarré med tomatsallad och vitlöksmör
Tis: Kryddstekt kummel med rostad fänkål, tomat och paprikamajonnäs
Ons: Sejrygg med ägg, ansjovis, frasig kavring och vispat brynt smör
Tors: Lammfärsbiff med timjanrostade betor och getost
Fre: Kumminkryddad torsk med krondillspicklad gurka och västerbottenkräm

v.36 (3-7 sep)
Mån: Kryddbräserad högrev med paprika, gräddfil och ångat ris
Tis: Kolja med dansk remoulad, frasigt bröd och broccoli
Ons: Oxfärsbiff med svampsky, saltgurka och stompad potatis
Tors: Ångad torsk i kokosmjölk med grön curry och krispiga grönsaker
Fre: Torsk med ärtor, dillkräm och pressgurka

v.37 (10-14 sep)
Mån: Pulled pork med chipotlemajonnäs, ångat ris och koriander
Tis: Torsk med morotsstomp, brynt smör och gräddfil
Ons: Kolja med sydfranska grönsaker i tomatsås och lagrad hårdost
Tors: Konfiterad fläsksida med surkål, krossad mandelpotatis och grov senap
Fre: Kalvfärsbiff med krämig polenta, bönor och sidfläsk

v.38 (17-21 sep)
Mån: Grillad fläskkarré med couscoussallad och myntayoghurt
Tis: Torsk med örtsmör, haricôts verts och rostad potatis
Ons: Lammfärsbiff med fetaost och risoni ”panzanella”
Tors: Citronrimmad kolja med rimmat fläsklägg och gräddkokt savoykål
Fre: Porterbräserad högrev med stekt smålök och potatispuré

115 kr eller 100 kr take away