v.34 (19-23 aug)
Mån: Rostbiff med rostad potatissallad och senapsvinaigrette
Tis: Ugnsstekt sej med kaprismajonnäs och broccoli
Ons: Frasigt kycklinglår med caesarsallad
Tor: Torsk med grönärtskräm, dill och pressgurka
Fre: Örtkryddad kalvfärsbiff med rostad tomat och mandel

v.35 (26-30 aug)
Mån: Helgrillad fläskkarré med tomatsallad och vitlöksmör
Tis: Kryddstekt kummel med rostad fänkål, tomat och paprikamajonnäs
Ons: Lammfärsbiff med timjanrostade betor och getost
Tors: Kumminkryddad torsk med krondillspicklad gurka och västerbottenkräm
Fre: Asiatisk crabcake med chilimajonnäs och krispiga grönsaker

v.36 (2-6 sep)
Mån: B.A.Rs högrevsgulash med paprika, gräddfil och ångat ris
Tis: Torsk med morotsstomp, brynt smör och gräddfil
Ons: Oxfärsbiff med gräddsky, saltgurka och stompad potatis
Tors: Ångad torsk i kokosmjölk med grön curry och krispiga grönsaker
Fre: Mandelbakad torsk med hummervinaigrette, tomat och oliv

v.37 (9-13 sep)
Mån: Pulled pork med chipotlemajonnäs, ångat ris och koriander
Tis: Kolja med dansk remoulad, frasigt bröd och broccoli
Ons: Kyckling ”Ras el hanout” med rostad morot och färskost
Tors: Torsk med sydfranska grönsaker i tomatsås och fetaost
Fre: Kalvfärsbiff med krämig polenta, bönor och sidfläsk

115 kr eller 100 kr take away