v.12 (20-24 mars)
Mån: Helgrillad fläskkarré med bakpotatis, vitlökssmör och tomatsalsa
Tis: Kolja med chorizo och bönor i räkbuljong
Ons: Lammfärsbiff med rosmarinsky, tomat och rostad potatis
Tor: Kolja med rödbetor, kapris, pepparrot och brynt smör
Fre: Fläskschnitzel med kapris- och sardellsmör samt gröna ärtor

v.13 (27-31 mars)
Mån: Rödvinsbräserad oxkind med friterad lök och potatispuré
Tis: Torsk med cous-cous ”tabouleh” och citronyoghurt
Ons: Rostad ½ kyckling med caesarsallad
Tor: Bleka med rökt majonnäs och friterad blomkål
Fre: B.A.Rs ”Bangers & Mash”

v.14 (3-7 april)
Mån: Pulled pork med chipotlemajonnäs, syrad lök och koriander
Tis: Ugnsstekt torsk med rökt fläsksida, musselvelouté och ärtor
Ons: Örtkryddad kalvfärsbiff med krämig polenta, fänkål och svartpepparsmör
Tor: Sesamrostad kolja med soja, broccoli och chilidressing
Fre: B.A.R.s fiskburgare med tartarsås och krispig sallad

v.15 (10-14 april)
Mån: Högrevsgulash med paprika, kummin och gräddfil
Tis: Örtkryddad torsk med hackat ägg, ansjovis och syrlig potatispuré
Ons: Rostad konfiterad lammbog med grönkålskräm
Tor: B.A.R.s pasta bolognese med basilika och lagrad hårdost
Fre: Lunchstängt/Långfredag

110 kr eller 96 kr take away