v.47 (18-22 nov)
Mån: B.A.R.s högrevskalops med syltade betor
Tis: Rostad sej med curry, blomkål och krasse
Ons: Örtkryddad kalvfärsbiff med penne pasta, tomat och lagrad ost
Tor: Kycklinglår i gräddsås med svartvinbärsgelé och edamamebönor
Fre: Havets wallenbergare med brynt smör, ärtor, lingon och potatispuré

v.48 (25-29 nov)
Mån: BBQ-fläskkarré med chipotlemajonnäs, syrad lök och tomatsallad
Tis: Kolja med dansk remoulad, citron och broccoli
Ons: Lönnsirapsglaserade kycklinglår med coleslaw och rostad potatis
Tor: Lax med dillstuvad potatis och senapssås
Fre: Lammfärsbiff med fetaost och sydfranska grönsaker i tomatsås

v.49 (2-6 dec)
Mån: Rödvinsbräserad högrev med bacon, syltlök och champinjoner
Tis: Lax med pak choi, sojamajonnäs och koriander
Ons: Baconlindad köttfärslimpa med lingon och potatispuré
Tor: Ångad torsk med hummersås, aioli och fänkål
Fre: Rostade kycklinglår med gräddkokt svamp, penne pasta och lagrad hårdost

120 kr eller 105 kr take away