v.42 (15-19 okt)
Mån: Fläsksida char-sui med kimchi, sesam och koriander
Tis: Sej med svampsallad och citronmajonnäs
Ons: Ingefärsrostad kyckling med äppelchutney och ångat ris
Tor: Fiskwallenbergare med syrlig potatispuré, skaldjursvinaigrette och ärtor
Fre: Enbärskryddad viltfärsbiff med cognacssås

v. 43 (22-26 okt)
Mån: Gräddbräserad hjort med enbär, timjan och lingon
Tis: Kolja med frasigt bröd, curryremoulad och broccoli
Ons: Harissakryddad lammfärsbiff med couscoussallad och myntayoghurt
Tor: Rostat fläsklägg med nudelsallad och sötsur sås
Fre: Fishcakes med hasselnötter, jordärtskockspuré och brynt smör

v.44 (29 okt-2 nov)
Mån: Mörbakad fläsksida med puylinser, syltad pumpa och ingefära
Tis: Ugnsstekt torsk med matjessill, kavring, brynt smör och gräddfil
Ons: Ugnsstekt lax med rostade gotlandbetor och chèvrekräm
Tor: Svampbuljongkokta kycklinglår med rostad kål och rökt fläsksida
Fre: Oxfärsbiff med löksky, saltgurka och potatispuré

v.45 (5-9 nov)
Mån: Salsiccia med jalapeñomajonnäs och rostad tomat
Tis: Ångad sejrygg med vitvinssås, ljummen kål och pumpakärnor
Ons: Pannbiff med purjolök, bacon och potatispuré
Tor: Torsk med frasigt örttäcke, zucchini och citronmajonnäs
Fre: Asiatisk crabcake med jordnötssås och krispiga grönsaker

v.46 (12-16 nov)
Mån: B.A.R.s pasta bolognese med lagrad hårdost och basilika
Tis: Ugnsstekt torsk med kaprismajonnäs, broccoli och citron
Ons: Kycklinglårfilé med morotsstomp, svamp och dragonvelouté
Tor: Ångad kummel i het kokosbuljong, böngroddar och koriander
Fre: Kalvlägg ”Osso buco” med krämig polenta och gremoulata

115 kr eller 100 kr take away