v.42 (20 okt)
Fre: Fläsksida char-sui med sesamsyrad kål och koriander

v. 43 (23-27 okt)
Mån: Gräddbräserad hjort med enbär, timjan och lingon
Tis: Kolja med frasigt bröd, curryremoulad och broccoli
Ons: Harissakryddad lammfärsbiff med couscoussallad och myntayoghurt
Tor: Kokt rimmad fläskbog i buljong med gula ärtor, grov senap och timjan
Fre: Fishcakes med hasselnötter, jordärtskockspuré och brynt smör

v.44 (30 okt-3 nov)
Mån: Mörbakad fläsksida med puylinser, syltad pumpa och ingefära
Tis: Ugnsstekt torsk med matjesill, kavring, brynt smör och gräddfil
Ons: Grillad rostbiff med chimichurri och rostad tomat
Tor: Svampbuljongkokta kycklinglår med rostad kål och rökt fläsksida
Fre: Oxfärsbiff med löksky, saltgurka och potatispuré

v.45 (6-10 nov)
Mån: Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
Tis: Ångad sejrygg med vitvinssås, ljummen kål och pumpakärnor
Ons: Pannbiff ”Skomakarlåda” med purjolök, bacon och potatispuré
Tor: Torsk med frasigt örttäcke, zucchini och citronmajonnäs
Fre: Asiatisk crabcake med jordnötssås och krispiga grönsaker

v.46 (13-17 nov)
Mån: B.A.R.s pasta bolognese med lagrad hårdost och basilika
Tis: Ugnsstekt torsk med kaprismajonnäs, broccoli och citron
Ons: Kycklinglårfilé med morotsstomp, svamp och dragonvelouté
Tor: Ångad kummel i het cocosbuljong, böngroddar och koriander
Fre: Kalvlägg ”Osso buco” med krämig polenta och gremoulata

110 kr eller 96 kr take away