Catering

Cateringmenyer

Skaldjursmeny
50g Färska Smögenräkor
3 Fine de Normandie ”pleine mer”
1 Dillkokta havskräftor
50g B.A.R.s egenrökta räkor
¼ nät vitvinskokta blåmussla
½ kokt hummer
½ kokt krabba
Majonnäs
Rhode Island
Citron
Lökvinnaigrette
Levainbröd
Knäckebröd
Smör
440:-

Cocktailsnacks
Sikromskrustader
Cevichecocktail
Lättrökt, stekt ankbröst med pickles och rapsmajonnäs
Matjesill med rödlök och gräddfil
Råmarinerad biff med jordnötsdressing och salladsskott
Laxtartar med avokado och chipotlemajonnäs

35:-/st eller alla 6 för 195:-

Middagsmeny
Välj en förrätt:
Kycklingsoppa med, tryffelvinnaigrette och lagrad hårdost
Sallad på krabba med syltad tomat, majonnäs och surdegsbröd

Välj en varmrätt:
Ugnsstekt torsk med kryddkokt fänkål, färska räkor och smörsås
Ugnsgrillad svensk hängmörad biff med vinägerrostad lök och rökt märg

Välj en dessert:
B.A.R.s Hallondessert med färska hallon och crumble
Kladdig chokladkaka med vispad grädde och bär
495:- för en tre-rätters meny

 

Dagens husman inkl sallad, bröd & smör
96:- i låda